Portfolio

Tervuren 2

Het kantoor van Loyens & Loeff, een advocatenkantoor gelegen in Brussel, werd volledig gemoderniseerd. Na een vrijblijvende ontmoeting met onze adviseurs werd Actual Sign verantwoordelijk gesteld voor de wayfinding, (veiligheids)signalisatie en belettering van de gevel.

Eerst en vooral werd er een evacuatieplan opgesteld met bijhorende veiligheidspictogrammen en evacuatieborden. Die werden volledig aangepast aan de huisstijl van de onderneming zodat het estethische aspect gecombineerd werd met de functualiteit.

Daarnaast werden deurnaamborden en folies met belettering aangebracht, zodat de verschillende ruimtes en verdiepingen in het kantoorgebouw de juiste benamingen kregen. Hierdoor zullen cliënten de weg niet kwijtraken en zal de circulatie binnenin het advocatenkantoor op een efficiënte wijze kunnen verlopen.

Ten slotte werd ook de gevel van het gebouw onder handen genomen. Hier werden het logo van Loyens & Loeff en de naam van het gebouw, Tervuren 2, geplaatst in de vorm van gevelletters.