Portfolio

MLOZ

In het kantoor van de Mutalités Libres Onafhankelijke Ziekenfondsen, kortweg MLOZ, werd de huisstijl tot leven gewekt met gepersonaliseerde signalisatie, een evacuatieplan en wayfinding. Na een eerste contact met één van onze adviseurs werd snel beslist dat Actual Sign hier de ideale partner voor was.

Aan de hand van zandstraalfolie in combinatie met belettering in verschillende kleuren per verdieping, kregen de diverse meeting rooms een correcte benaming. Om de wayfinding naar deze ruimtes te versterken, werd een signalisatieplan uitgewerkt waarbij vinylletters en pijlen voorzien werden op cruciale punten. Resultaat: een functioneel en efficiënt plan, waardoor niemand nog in de verkeerde vergaderzaal terecht zal komen.

Naast de wayfinding werd een evacuatieplan uitgewerkt door onze experts. De borden en veiligheidssignalisatie die gebruikt werden in dit plan, zijn volledig aangepast aan de huisstijl van MLOZ en sluiten perfect aan bij de wayfinding. In het geval van calamiteit moet een eventueel evacuatieproces zo efficiënt mogelijk verlopen en dankzij dit plan is dat nu mogelijk. Om af te sluiten werden ook de lockers in de inkomhal van het gebouw genummerd in vinyl.